Wat willen wij u graag laten weten?

Hieronder vindt u een aantal berichten wat wij denken wat interessant is om te weten.
23 March 2020
Maatregelen coronavirus

Het kabinet heeft besloten om vanwege het coronavirus uitzonderlijke economische maatregelen te nemen. Welke maatregelen zijn dit? Compensatieregeling getroffen sectoren Er komt een tegemoetkoming voor de eerste nood bij ondernemers die zijn getroffen als gevolg van overheidmaatregelen ter bestrijding van de coronacrisis en die hun omzet geheel of grotendeels zien verdwijnen. De tegemoetkoming voor deze […]

Lees verder
23 March 2020
Coulance verzoek betalingen

LeverancierAdresPC Plaats Vroomshoop, 23 maart 2020 Betreft: leveranciersovereenkomst / leningovereenkomst Geachte heer, mevrouw, Als gevolg van vermindere inkomsten door de coronavirus en het ongewisse van hoe lang dit ons zal treffen, is het voor ons niet mogelijk om uw rekening thans te betalen. Door middel van dit schrijven willen wij u vriendelijk verzoeken om enige […]

Lees verder
27 November 2019
Black friday

Wordt de laatste week van november of de eerste week van december klant bij ons en wij verzorgen uw gehele administratie, jaarrekening en aangiften voor slecht 25% van de normale jaartarieven.

Lees verder
10 March 2019
Samenwerking met factureren

Samenwerken begint door te factureren met het door HeRa Finance beschikbaar gestelde factuurprogramma

Lees verder
6 November 2018
Belasting besparen

Door te schenken kan na verkoop van een woning de huursubsidie veilig gesteld worden.

Lees verder
14 September 2016
Registratie machtiging intermediair goedkeuren

Registratie machtiging intermediair goedkeuren geeft ons de mogelijkheid om uw belastingzaken beter en efficiënter voor u te verzorgen.

Lees verder
11 December 2015
Eindejaarstips

De eindejaarstips van HeRa Finance. Belasting besparen zonder onnodig uit te geven.

Lees verder
6 November 2015
ZZPnetwerk Twenterand

Voor een ondernemer is een netwerk van fundamenteel belang. Een netwerk kun je al hebben opgebouwd onder je vrienden / familie en kennissen. Maar als je een nieuwe netwerk wilt aanboren kan een ondernemersnetwerk wel handig zijn. In Twenterand heb je bijvoorbeeld ZZPNetwerk Twenterand.

Lees verder
14 September 2015
Geeft u uw bankpas en pincode ook af aan vreemden?

In de post zat een blauwe envelop. Dit keer met een hoge aanslag. Of ik even binnen 4 weken € 3.500,- wilde betalen. Maar hoe dan en waarom?
Wat blijkt, volgens de belastingdienst heb IK vorig jaar € 3.500,- van de belastingdienst ontvangen maar dat klopt niet.
Voorkom een dergelijke verrassing door dit stukje aandachtig te lezen.

Lees verder
1 August 2014
Marge regeling

De margeregeling Als handelaar kan het voorkomen dat u inkoopt van particulieren en vervolgens ook verkoopt aan particulieren. Aangezien u van deze aankopen de BTW niet kan terugvorderen, heeft u bij een verkoop een nadeel aangezien daar BTW over afgedragen moet worden. Om dit nadeel te verminderen, is er de zogenoemde margeregeling. Deze regeling voorkomt […]

Lees verder
14 May 2014
Aanbieding voor nieuwe klanten

Nieuwe klanten betalen slechts 1x het jaartarief voor het opstellen van de aangiften over 2013 en 2014

Lees verder
14 November 2013
BTW heffing bij particulieren met zonnepanelen

Wat zijn de BTW gevolgen voor u als u zonnepanelen aanschaft.

Lees verder
1 2 3 7

Uw administratie zelf boeken of compleet uitbesteden

Eersteklas advisering, een gesprekspartner die kritisch met u meedenkt. We werken met een aantal online administratiesystemen, waar u indien gewenst zelf op elk moment kunt inloggen. Zorg dat u op de hoogte bent van uw onderneming.
OFFERTE OPVRAGEN
mail@herafinance.nl

HeRa Finance

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram