Loonadministratie

De loonadministratie verzorgen wij in een pakket dat voor u als uw medewerkers online of via een app te bekijken is. De loonstroken en andere loongerelateerde informatie staan daar opgeslagen, zodat je er gemakkelijk toegang toe hebt. Om die toegang nog gemakkelijker te maken zijn er ook apps voor de mobiele telefoon of tablet, waarmee het LoonDossier in te zien is, er bestanden bij kunt plaatsen en notificaties kunt ontvangen.

App voor iPhone en iPad
App voor Android

Gebruikersnaam en wachtwoord

Om toegang te krijgen tot het Loonadministratie heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig, die je per email ontvangen hebt. Met deze gegevens kun je je aanmelden bij de loonadministratie-website en bij de verschillende apps.

De gebruikernaam komt overeen met je email. Mocht je het wachtwoord niet (meer) weten, dan kun je gebruik maken van deze link en daar je email in te vullen.

Uw administratie zelf boeken of compleet uitbesteden

Eersteklas advisering, een gesprekspartner die kritisch met u meedenkt. We werken met een aantal online administratiesystemen, waar u indien gewenst zelf op elk moment kunt inloggen. Zorg dat u op de hoogte bent van uw onderneming.
OFFERTE OPVRAGEN
mail@herafinance.nl

HeRa Finance

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram