Administratie uitbesteden

Uw administratie volledig uitbesteden

Als ondernemer komen er veel zaken op u af, die u allemaal zelf dient te regelen. Veel zaken waar u wellicht niet voor geleerd heeft of waar u geen zin in heeft om dat uit te voeren.

Ordner

Aanleveren van bescheiden

HeRa Finance kan u ontlasten van uw administratieve verplichtingen. U verzamelt uw administratieve bescheiden (facturen / nota’s etc) en zorgt ervoor dat wij deze ontvangen. Dit kan o.a. als volgt aangeleverd worden:

  • het brengen van uw ordner(s)
  • het per post verzenden van alle bescheiden
  • het mailen van alle administratieve bescheiden
  • het inscannen van alle administratieve bescheiden in ons boekhoudsysteem
  • het opslaan van alle administratieve bescheiden in een met ons gedeelde Dropbox- of Google drive folder

Bij voorkeur worden alle bankmutaties ingelezen in het boekhoudsysteem. U kunt deze mutaties zelf exporteren (en evt. inlezen), het is ook mogelijk dat wij een inlogaccount krijgen waarbij wij de bankmutaties kunnen exporteren. Indien u een ING rekening heeft kan het inlezen van bankmutaties automatisch.

Verwerken van bescheiden

Wij verwerken alle door u toevertrouwde bescheiden in ons boekhoudsysteem. Over de frequentie hiervan vallen afspraken te maken. Aangezien de belastingdienst u als ondernemer aansprakelijk stelt voor de boekhouding, is het mogelijk dat u een inlogaccount krijgt om mee te kijken in ons boekhoudsysteem. U bent dan gelijk op de hoogte van hoe u er financieel voor staat.

Per aangifteperiode (normaal gesproken per kwartaal) sturen wij u in de daaropvolgende maand de BTW aangifte. Als u E-herkenning heeft kunt u deze aangifte goedkeuren, waarna deze verstuurd wordt naar de belastingdienst. U dient zelf zorg te dragen voor een tijdige betaling (middels de door ons aangereikte info).

Rapportages

Per jaar stellen wij een jaarrekening op en verwerken wij deze in een aangifte die bestemd is voor de belastingdienst. Mocht u een BV hebben dan wordt er ook een publicatierapport voor de KvK en een aandeelhoudersvergadering opgesteld.

Besprekingen

Wanneer u wilt overleggen of informatie nodig heeft (ect. voor vervolgstappen) kunt u altijd een afspraak maken om dit met ons te bespreken. U hoeft daarbij niet bang te zijn voor een extra rekening, want dit zien wij als een service.

Kosten

BeroepenOp deze wijze kunt u ervan uitgaan dat wij u ontlasten van uw administratieve verplichtingen en kunt u de zaken doen waarmee u uw geld verdient.
Wij maken van te voren een prijsafspraak met u over het bedrag dat u per kwartaal dient te betalen (all inclusief) over het jaar wat van toepassing is. Zo weet u waar u aan toe bent zonder negatieve verrassingen achteraf.

Normaliter kunt u uitgaan van een rekening van € 187,50 excl. BTW per kwartaal.

 

 

Indien gewenst kunt u zelf ook gebruik maken van ons boekhoudsysteem (bijvoorbeeld voor het opstellen van facturen). Zo voorkomt u eventueel dubbel werk en dubbele kosten. Uiteraard volledig onder professionele (telefonische) begeleiding.

Uw administratie zelf boeken of compleet uitbesteden

Eersteklas advisering, een gesprekspartner die kritisch met u meedenkt. We werken met een aantal online administratiesystemen, waar u indien gewenst zelf op elk moment kunt inloggen. Zorg dat u op de hoogte bent van uw onderneming.
OFFERTE OPVRAGEN

HeRa Finance

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram