Horeca

10 februari 2010

Ons kantoor kunt u gerust zien als een specialist op het gebied van fastfood horeca. Niet vreemd aangezien de eigenaar geboren en getogen is in een cafetaria.

Wij geven aan onze klanten elk kwartaal een uitgebreid overzicht van de resultaten, opdat per onderneming bekeken kan worden wat de resultaten zijn in vergelijking met voorgaande perioden.
Maar daarnaast hebben wij een uniek systeem opgebouwd, waardoor het voor ons mogelijk is om deze resultaten te vergelijken met uw con-collega’s.
Dit stelt ons in staat om u als ondernemer zeer specifiek behulpzaam te zijn.

Heeft u meerdere ondernemingen/filialen, ook dan is deze management tool een ideaal uitkomst. U ontvangt een totaalbeeld van alle filialen, zodat u ze gemakkelijk met elkaar kan vergelijken.

Voor deze service hoeft u niets extra’s te betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Uw administratie zelf boeken of compleet uitbesteden

Eersteklas advisering, een gesprekspartner die kritisch met u meedenkt. We werken met een aantal online administratiesystemen, waar u indien gewenst zelf op elk moment kunt inloggen. Zorg dat u op de hoogte bent van uw onderneming.
OFFERTE OPVRAGEN

HeRa Finance

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram