Botter Administratie Vroomshoop Failliet

26 april 2013

Op 24 april 2013 is door de Almelose rechtbank Botter Administratie uit Vroomshoop failliet verklaard (Bron: Tubantia).

Dit is natuurlijk een enorm drama voor Peter Botter en zijn gezin. Maar dit geeft ook problemen voor de klanten van zijn administratiekantoor.

We hebben meerdere malen contact opgenomen met de curator teneinde opties door te nemen om de zaken in goede banen te leiden. Echter de curator is daar niet op ingegaan en stond alleen open om contact met ons op te nemen als de onderhandelingen met de heer Botter uiteindelijk spaak zouden lopen.

Vervolgens heeft er een doorstart plaatsgevonden middels Botter Administraties V.O.F.

Update 6 november 2013

 

De doorstart van Botter Administraties V.O.F. is failliet verklaard, tezamen met beide vennoten. Dat is een persoonlijk drama voor Peter Botter en zijn gezin, maar de klanten van hem mogen daar niet de dupe van worden.

Gedupeerd door het faillissement

We helpen u graag verder en bieden u 75% korting voor 2013

Als klant van een administratiekantoor mag het niet zo zijn dat u dubbele kosten krijgt voor het verwerken van de boekhouding. Om deze reden bieden wij u aan om het gehele jaar 2013 voor SLECHTS 25% van het tarief dat voor een volledig boekjaar zal gelden.

Dus voor ZZP-er geheel 2013 voor slechts € 187,50 en dagwinkels voor slechts € 250,-. Bel ons gerust op 0546-646026 en maak een afspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Uw administratie zelf boeken of compleet uitbesteden

Eersteklas advisering, een gesprekspartner die kritisch met u meedenkt. We werken met een aantal online administratiesystemen, waar u indien gewenst zelf op elk moment kunt inloggen. Zorg dat u op de hoogte bent van uw onderneming.
OFFERTE OPVRAGEN

HeRa Finance

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram