Direct inzicht

Wanneer u wilt inzicht in de resultaten van uw onderneming, diverse aps waar u gebruik van kunt maken. Facturen scannen en mailen naar uw administratie. Of gewoon langsbrengen of via post verzenden. Wij bieden u een oplossing dat bij u past.
WORDT OOK KLANT EN BESPAAR GELD
Goedkoop is bij ons niet duurkoop. Wij vinden gewoon dat door optimaal met u samen te werken ons werk niet duur hoeft te zijn.

VAN DEZE TOOLS KUNT U GEBRUIK MAKEN

Wij werken met een aantal tools om ons werk beheersbaar te maken. Indien gewenst kunnen wij deze voor u beschikbaar maken. 

KLANTENPORTAAL

Wij werken met een klantenportaal waar wij gestructureerd de taken voor elke klant bijhouden in een project. Dit is indien gewenst ook voor onze klanten toegankelijk. Vanuit dit portaal kunnen wij heel gestructureerd en overzichtelijk werken. Wilt u ook toegang, geef ons dat dan even aan.
BEZOEK ONZE KLANTENPORTAAL

ONLINE ADMINISTRATIE

Wij houden uw administratie bij in een online administratiepakket dat ook voor u toegankelijk is. Indien gewenst kunt u daarin ook zelf handelingen verrichten zoals factureren en inkoopfacturen scannen. Wij staan open voor elke samenwerking dat u wenst. Bel voor meer informatie.
INLOGGEN BIJ KLEISTEEN

CERTIFICATEN

Geen DiGiD nodig. Wij werken met eigen certificaten waarmee wij digitaal kunnen communiceren met de belastingdienst. Uw aangiften worden digitaal verzonden maar wij ontvangen ook berichten rechtstreeks.
MEER INFORMATIE

FACTUREN SCANNEN OF EMAILEN

Wij maken gebruik van een digitaal postbus waarin alle facturen omgezet worden naar een UBL factuur en bij elke boeking wordt toegevoegd. Dus uw factuur is ook online voor u en ons toegankelijk en bereikbaar.
MEER INFORMATIE

SCAN

Scan uw factuur

RESULTATEN

Overzicht van uw financiële situatie

KLANTENPORTAAL

Overzichtelijk klantenportaal

GEEN UURTJE FACTUURTJE

Afspraak is afspraak, geen extra kosten

HBO NiVO

Onze medewerkers hebben minstens HBO nivo

FOUT GEMAAKT

Evt fouten herstellen wij kosteloos
WORDT KLANT

PROFITEER OOK

Waarom maakt u nog gebruik van vastgeroeste administratiekantoren die niet open staan voor nieuwe zaken

Staat u voor ons open?

Wij zien onze taken niet beperkt tot alleen het bijhouden van feiten die in het verleden gebeurd zijn. Wij adviseren u om zoveel mogelijk geld te besparen.
Vraag offerte op »
Geen uurtje factuurtje
Geen standaard oplossing maar maatwerk
Een kritische meedenker voor eventuele nieuwe plannen
HBO nivo
Betaalbare prijzen

Bespaar ook op uw centen en wordt klant bij HeRa Finance

WORDT KLANT

Uw administratie zelf boeken of compleet uitbesteden

Eersteklas advisering, een gesprekspartner die kritisch met u meedenkt. We werken met een aantal online administratiesystemen, waar u indien gewenst zelf op elk moment kunt inloggen. Zorg dat u op de hoogte bent van uw onderneming.
OFFERTE OPVRAGEN

HeRa Finance

apartmenttrashdicefile-addfilm-playcamerapicturehourglassbug linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram