In de loop der jaren verandert er veel. Een van die nieuwe ontwikkelingen is het 24 uur per dag beschikbaar hebben van de juiste gegevens betreffende uw administratie. Voor de ondernemers die dat graag willen, hebben wij goed nieuws. Deze mogelijkheid hebben wij nu beschikbaar gesteld door onze online administratie uit te breiden van de module "Scan uw factuur".

Hoe werkt de module "Scan uw factuur"? Elke klant krijg een unieke emailadres met wachtwoord waarmee zij gebruik kunnen maken van een scan app. Ontvangt u een bonnetje of een factuur op papier, open de app en maak een foto. De app bewerkt deze foto en stuurt die door naar uw administratie zodat die relatief eenvoudig geboekt kan worden. Stuurt uw leverancier de facturen per mail, vraag uw leverancier om uw unieke mailadres toe te voegen of stuur de factuur zelf door naar dit unieke mailadres.

Uw administratie door "Scan uw factuur" up to date houden

Als dat gecombineerd wordt met een directe koppeling van de bankgegevens en het directe factuurprogramma, heeft u altijd uw gegevens up to date. Zelfs kunt u wellicht de facturen vanuit het boekhoudprogramma betaalbaar stellen. Geen extra werk meer voor u!

Is dit een nieuwe ontwikkeling dan? Nee, op zich niet. Er zijn al jaren programma’s die zich presenteren op de markt waarbij wordt aangegeven dat u geen administratiekantoor nodig heeft. Maar daar gaan zij de fout in. Het werken met een programma kan dan wel relatief makkelijk zijn, het goed toepassen van alle regels die telkens weer veranderen dat is monnikenwerk. Daar zijn wij ingesprongen om dat als een service aan te bieden, naast de aloude functie van een administratiekantoor waar je jouw mappen kunt langsbrengen.

"Scan uw factuur" kan ook door ons gedaan worden

Wat nieuw is, is dat wij de traditionele administratiekantoor blijven waar je de mappen langs kunt brengen (afhankelijk van de afspraken met u scannen wij uw facturen in) maar ook de bonnen real time op een eenvoudige weg naar toe kan zenden. We boeken het de volgende dag zelf in en u heeft real time actuele informatie. Maar dat is toch niet te betalen voor een “eenvoudige” zzp-er? U zult er verbaasd van zijn tegen welke prijs wij dit kunnen verzorgen!

Uw administratie zelf boeken of compleet uitbesteden

Eersteklas advisering, een gesprekspartner die kritisch met u meedenkt. We werken met een aantal online administratiesystemen, waar u indien gewenst zelf op elk moment kunt inloggen. Zorg dat u op de hoogte bent van uw onderneming.
OFFERTE OPVRAGEN

HeRa Finance

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram